Derma palestine

glitter-graphics.comhref="http://dermapalestin.blogspot.com"> style="border: 0px solid ; width: 100px; height: 130px;" alt="dermapalestin" src="http://1.bp.blogspot.com/_Vm973LUvZDM/SSDqDx9PctI/AAAAAAAABCc/NeRE2IvJxuI/s320/logo.jpg">>

click sini gak ye

Nak cari apa? taip jer

Kawan Seperjuangan

Monday, January 31, 2011

Memang tak berkat

Ingat tak pasal entry INI dan INI. Memang btol tepon ni tepon curi aku rasa. Sebab tak semena-mena tel ni dah jahanam. Takde ribut, takde taufan apatah lagi tsunami, tetiba jadi 'hang'. Dah 2 hari aku hidup tanpa henpon. Perasaan?? Owh sukar digambarkan. Rasa macam hidup di zaman purba. Alahai macam la lahir-lahir je terus pakai henpon kan. Cubalah imbas kembali zaman-zaman dok bergayut kat public phone tepi jalan sambil nyorok takut abang aku nampak.

Sebenanrya memang niat aku tanak pakai dah henpon ni lepas hati aku berat kata ni henpon curi. Tapi belum sempat beli baru, maklumlah awal tahun dengan pendaftara dan yuran taska anak, daftar kafa, uniform itu ini, walaupun baru tadika tapi makan riban-riban gak tuk 2 org. Dalam aku dok berkira-kira nak cari pengganti, dia dah merajuk dulu. Nasib baik semua data simpan dalam memory card kalo tak nangis aku tau.

Harap tahun 2011 ni takde lagi igauan buruk aku berkaitan dengan henpon . Tahun lepas seingat aku  4  bijik henpon aku pakai dan semua berkesudahan dukacita.



glitter-graphics.com

6 comments:

Jasfyra said...

hoyeee...dpt beli hp baru..hihi

Fieza79 said...

sll beli yg 2nd ke...beli baru gerenti jrg dn lambat rosak...henpon pun dh murah skrg ni...pk kalau yg canggih tu mahal la sket..hehe

izz said...

sabar ye tie... tkpe.. kot2 nnt leh dpt blackbery lak.. setiap yg berlaku tentu ada hikmahnya .. mungkin yg manis2 belaka..

Tie-Ibu wawanisolehah said...

Zura ~ bajet aku c3 je
Fieza79~yang terlenyek taya kete dgn yg hilang tu baru..sob..sob
Izz~Betul tu Izz, apa2 yg terjadi mesti ada hikmah, Allah takkan jadikan sesuatu itu sia2

h4ni3 said...

suruh jer cik abe hadiahkan!

hehehe

kakpah said...

beli yang murah je. penting boleh sms boleh call dan terima call, hehe...

Last Comment