Derma palestine

glitter-graphics.comhref="http://dermapalestin.blogspot.com"> style="border: 0px solid ; width: 100px; height: 130px;" alt="dermapalestin" src="http://1.bp.blogspot.com/_Vm973LUvZDM/SSDqDx9PctI/AAAAAAAABCc/NeRE2IvJxuI/s320/logo.jpg">>

click sini gak ye

Nak cari apa? taip jer

Kawan Seperjuangan

Tuesday, November 30, 2010

Telepon lama, model lama tapi baru beli



Tak faham baca tajuk hehe?  click sini . Semalam kawan adik aku offer tepon SE model W910 ni. Dia jual RM 50.00 jer murah tak. Tepon ni 2nd hand la kan kalo baru takdelah dia bagi rege ni. Aku tengok kondisi pon ok lagi so ambik jelah. Aku survey yang baru rege 600++

Aku ni bukan nak hp yang canggih manggih sangat, setakat boleh htr emel, leh 3G, gambo pon clear okla. Tapi tepon ni banyak giler lagu. Owner lama ni dload macam2 lagu so Wawa sukalah...lagu wali band, wonder girls dan apa2 lagu yang aku penah dengar tapi tak tau nama seme ada, tapi aku set ringtone lagu 'Shalawat' wali band . Takkan nat set lagu 'yang' plak, tak seswai dengan umur mak okeh.





*** Tq, sila datang lagi ***

4 comments:

Jasfyra said...

okla weh..mana nk dpt tepon rm50 yg masih cantik..untung badan ko tie..

Tie-Ibu wawanisolehah said...

Yelah zura..Alhamdulillah

Ciklinn said...

betul ckp zuera tu... untung..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wewit ada tipon baru.....

Last Comment