Derma palestine

glitter-graphics.comhref="http://dermapalestin.blogspot.com"> style="border: 0px solid ; width: 100px; height: 130px;" alt="dermapalestin" src="http://1.bp.blogspot.com/_Vm973LUvZDM/SSDqDx9PctI/AAAAAAAABCc/NeRE2IvJxuI/s320/logo.jpg">>

click sini gak ye

Nak cari apa? taip jer

Kawan Seperjuangan

Thursday, November 25, 2010

Percutian ke CH bulan doblas..seswaikah?



Xceli sedara mara belah mak aku plan nak gi CH bulan doblas ni. Percutian keluargalah kiranya ni. Aku ada sorang Mak sedara dok kat Temerloh, so dialah mastermind nyer. Dorang tengah pakat-pakat ler tu. Aku ni tengah pikir nak gi ke tammboh gi banyaknya perkataan tengah . Disember tu musim hujan la pada logiknya kan tapi tak taulah cuaca bukan boleh diramal sekarang. Kalau genting tu aku taulah ada cable car.Ni CH ada cable car gak ke nak naik ke atas? agak jakun disitu hehe..


Sat aku nak google gambar kasi feeling lebih sket nak gi CH ni. kalau ikutkan anak-anak memang ler nak pegi.Wawa dengar nak gi jalan tengah demam pon boleh kebah, ate ikut perangai sape lagi kalu bukan aku hahaha... itu belum lagi dia dengar kat situ ada banyak stoberi ala-ala buleh tido atas stoberi. Anak sapelah kecik-kecik dah pandai demand makan buah mahal-mahal. Aku dulu makan buah kemunting jer .. stoberi pon tak pernah tengok. Kalo adapon pemadam bentuk stoberi huhu...



*** Tq, sila datang lagi ***

12 comments:

ctzainal said...

hi, kite baru bali dari CH last week. hurm, sekarang musim sekolah. jem giler hari tu, wktu puncah time tengahari kat berinchang, & malam pon jem sampai lebih kurang 4km. penat dalam kereta. tapi totally CH memang bestt! :)

Me_Lina said...

salam...

i bnyk kali g CH... for me la.. x sesuai la pergi time cuti sekolah... jalan jam.. sesak je nak g satu2 tempat... lagi2 kalu musim hujan.. hehehhe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

eida baru balik dari CH kak..besttttttttttt gila..tapi sayangnya kat sana musim hujan..huhuhuhu so adalah sejukkkkkkkkkkkkkk

*Miss Geli^ said...

ujan kot nanti

MAYA said...

cameron highland memang best kak..tapi skang ni tgh pack..cuti skull..so jln mesti jam giler..tu yg tak bestlah.. nk pg tempat yg dekat2 pun amek masa lama.. parking? toksah cakap lah..berbatu-batu gaklah nk cari parking..

cuba pg time weekdays..mungkin ok sket.. kalau weekend memang agak crowded.. Cameron ni memang best.. takde kabel kar ye..hik hik..

Tie-Ibu wawanisolehah said...

Tq kawan2 yang bagi komen.Mostly kata xyah gi time school holiday nak2 musim ujan plak ni..nanti double trouble huhu....

Next comment please!!!

h4ni3 said...

aihh.. syoknye jenjalan
tula.. kalau time ujan2 ni, takyah la pegi tie.. bahaya la pulak kalau jalan licin kan

kswsk said...

sesuai kak...CH tarak cable car..kena naik car sendiri jer..

eRiNsZ said...

klo nak feeling sjuk-sjuk elok pg taim ni, baru traser masyuk...

heheh biasalah coti skolah mg rmai org..elakkan jmaat, sbtu ahad...

enjoy ur hliday

MOH KEMBARA said...

Salam, jgn gi CH masa cuti skolah, jam ya amat. Ada 2 jalan nak naik, satu kat Simpang Pulai, takder Tanah runtuh situ,tp avoid cuti skolah lah.

kakLuna said...

makanan mahal ye dak..tapi kalo nak feeling2 mcm berchinta dolu2 ok je..tp bab jammed tu, tahan kah?

Mujahadah said...

g akhir tahun ni ujan.... jalan macam bahya... owh,. keputusan di tangan mu.. :)

Last Comment