Derma palestine

glitter-graphics.comhref="http://dermapalestin.blogspot.com"> style="border: 0px solid ; width: 100px; height: 130px;" alt="dermapalestin" src="http://1.bp.blogspot.com/_Vm973LUvZDM/SSDqDx9PctI/AAAAAAAABCc/NeRE2IvJxuI/s320/logo.jpg">>

click sini gak ye

Nak cari apa? taip jer

Kawan Seperjuangan

Monday, November 8, 2010

Layan gambar

Layanlah gambo-gambo lama ni ye. Baru  buleh upload gambo. Card reader baru jumpe  hehe..

Nantikan gambo-gambo seterusnya yang akan menyusul selepas ini ...
mesti korang kata 'hade aku kesah' kan hahaha....

Besday Solehah bln jun ritu...
 Otak-otak home made.
Sangat lazat, ikan segar, sekor-sekor kau.. hehe
Popia cendawan... menjadi kegemaran aku anak beranak

Solehah dgn baju tido nak gi rmh pengasuh

 Kalo mud ibuSolehah okey pepagi sebelum ke rumah bbsitter siap berdandan gitu
Budak 2 orang ni muka sebijik
Puteri dihati ibu
Yang biru tu bukan bantal yer..itu Anis, Solehah sedang mengerjakan anis ;P
Last but not lease Ubat batuk cap Ibu dan anak (Pesal muka wawa lagi beso dari  muka aku?? adekah kerana aku berwajah babyface mihaha)


** BUKU NOTA** : Aku ingat nak bagi hadiah kat pengomen paling banyak di blog aku ni.cemana nak cek yer? Ada sesape yang tau?
*** Tq, sila datang lagi ***

6 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sedapnya ikan goreng fresh2 tue...yummy..yummy....alolo sweet jerk tengok gelagat bebudak tue...comey..

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

sila bg resipi camne nak buat otak2 yg shedap tu

h4ni3 said...

bestnya makan2 :)

Puan Iza said...

comelnya baju tido solehah tu....cekcii gitu...hehehe

umminabilah said...

akak...lme x jguk blog...busylh kak...huhuhu

::Mamalyna:: said...

syok tengok ramai potong kek tue..

Last Comment