Derma palestine

glitter-graphics.comhref="http://dermapalestin.blogspot.com"> style="border: 0px solid ; width: 100px; height: 130px;" alt="dermapalestin" src="http://1.bp.blogspot.com/_Vm973LUvZDM/SSDqDx9PctI/AAAAAAAABCc/NeRE2IvJxuI/s320/logo.jpg">>

click sini gak ye

Nak cari apa? taip jer

Kawan Seperjuangan

Thursday, January 27, 2011

Blogger disaman 6juta RM

Takut aku baca.. Blogger kena saman 6juta RM bukan rupiah okey, pasal komen makanan kat sebuah restoren tak sedap. Pasni kalau makan kat mana2 pastu tak sedap duk dendiam yer. Kalau nak kutuk pon stakat dengan laki-bini jer. Off-record.

Ni kalau kena saman camni nak bayo guna apa ni..?? nak harapkan duit nuff patpuluh tahun pon blom tentu cukup. Jadi berhatilah kawan-kawan dalam berbicara kat blog. Kalau nak mengumpat or mengata tu kan janganlah terang-terangan, lite-lite dah la yer haha.

Click link bawah nun kalo nak tau rest mana yang saman blogger tu CLICK.


Tulisan merah lagi tu. Sharing is caring, rite!

7 comments:

atty's said...

Fuh .abis ler kalu dah kena saman

izz said...

bagus juge kdg tu tie.. derang ni kalo ngutuk tk kena tempat.. mmg la itu personal comment tp kalo udah satu dunia baca tentu bankrap org tu.. lagipon komen seseorang adalah lebih bersifat pandangan peribadi.. mgkin org lain mkn dia rasa sedap ye dak? maybedia bole tulis note : ini pada pandangan aku aje tau.. korang kalo nk tau better gi try...

MAYA said...

mak aih..banyaknyer.. pengajaran utk kita semua..

Liyana Lunia. said...

YEP YEP kalau nak kasi comment pun tak perlu bg gelaran yg boleh menjatuhkn org. kita pun kene hati2 kalau nak bagi comment grr btw TQVM sbb linkback <3

umialya said...

Dunia skrg, saman menyaman jadi mainan.. takutnya!!!

h4ni3 said...

lenkali kena review tempat yg sedap2 jer
hishh... hampeh la tokey tu

hOtMaMa said...

aiyoo.. menggigil mak baca uols.. mintak dijauhi la mak dari bermulut lahar tak bertempat.. takottt!

Last Comment