Derma palestine

glitter-graphics.comhref="http://dermapalestin.blogspot.com"> style="border: 0px solid ; width: 100px; height: 130px;" alt="dermapalestin" src="http://1.bp.blogspot.com/_Vm973LUvZDM/SSDqDx9PctI/AAAAAAAABCc/NeRE2IvJxuI/s320/logo.jpg">>

click sini gak ye

Nak cari apa? taip jer

Kawan Seperjuangan

Monday, January 25, 2010

Apdet cerita anak-anak

Apa ada disebalik langsir

Tengoklah anak-anak aku ni, bila aku keluarkan perintah cubit potong tangan kalo dorang muralkan dinding rmh aku, ni plak jadinya. Langsir dalam bilik ni memang jarang selak, ialah untuk menerbitkan suasana romantis kan haha.Sekali aku terselak tu dia...

Now U see.....

Now U don't


Ni wall sticker yg aku beli kat tenet.Ada 3 design semuanya tapi publish satu dah la. Nampak tu bunga sakura berguguran dalam bilik aku, Zuera bilik ko ada ker mihaha


Petang-petang aktibiti naik beskal mmg takbelh blah, Dah siap mandi pakai baju tidor bagai tetap kena layan gak


Muka baru wawa pas potong rambut.Aku tengok muka dia nampak soo notty with her new haircut ni


Gambar anak bongsu harus ada..Bongsu la sangat haha. Xceli gown ni Anis punya masa sambut 1st besday.Aku ingat nak recycle jer tuk solehah tapi budak ni tumbesaran sihat btol, aku pakaikan ni pon dah singkat paras lutut.

6 comments:

umminabilah said...

wahh...comelnye wallpper bunga sakura tu...ijan xleh pkai, dinding kayu...heheh

izz said...

cantik ajer tie... dh beso solehah.. adiah dia dr aunty izza lom sampe lg... kekeke.. meh tie bg add.. send kt enset yer.. 0125657543

Maia said...

canteklah wallpaper tu kak..

dh besar budak kecik tu.. =D

Emma said...

berapa rm wallpaper tu...comel gak..

Puan Iza said...

Wah! ada wallpaper yea....cantiklah tie. Ada gak tgk kt internet....ingat nak beli yg ala2 kartun gitu letak kat bilik haikal. tp biliknya nak kena cat lain dulu...Erm, terpaksalah tangguh dulu hehehhe...

Jasfyra said...

tie, gila cun pokok tu...ala, kt bilik aku xde la..cian kan.hahahaa

tp aku baru je beli tok bilik kenitr tu.gambar sponge bob.rege rm3.90.lps tu aku jln2 lagi..ada lagi murah..satu tu rm3 jek..hampagas betol..

Last Comment