Derma palestine

glitter-graphics.comhref="http://dermapalestin.blogspot.com"> style="border: 0px solid ; width: 100px; height: 130px;" alt="dermapalestin" src="http://1.bp.blogspot.com/_Vm973LUvZDM/SSDqDx9PctI/AAAAAAAABCc/NeRE2IvJxuI/s320/logo.jpg">>

click sini gak ye

Nak cari apa? taip jer

Kawan Seperjuangan

Tuesday, January 19, 2010

Boboy yang comel

Digital Scrapbooking at WiddlyTinks.com
Photo Tinks by WiddlyTinks.com


Hari ni nak buh pic anak kawan baik aku. Tiga-tiga boboy, nanti dorang dah beso kita berbesan jelah Ema ye. Jenuh beranak tak kuar gak jantina yang kita nak. Allah nak bagi kita rezeki lagi la tu, nak suruh kita beranak lagi, lagi dan lagi sampai dapat hehe. Alhamdulillah aku bersyukur dengan pemberian yang tak ternilai ni. Moga anak2 kita membesar jadi anak soleh, solehah, penyejuk hati kita.Amin

5 comments:

umminabilah said...

betul tu kak...InsyaAllah...ade rezeki dpt lah baby boy tu...

izz said...

alahai tie.. jumpe plak kita kt blog ek... meh singgah umah izza plak... :D

Puan Iza said...

x pe tie, pasni usaha utk boy lak yea...

Nazz said...

Eh pasal apa gambor aku tak de ha.. aku pun boboy yang comel gak.. hi hi

Emma said...

tie..jom tgk blog aku lak...thank 4 gmbr boboy aku ni.....

Last Comment