Derma palestine

glitter-graphics.comhref="http://dermapalestin.blogspot.com"> style="border: 0px solid ; width: 100px; height: 130px;" alt="dermapalestin" src="http://1.bp.blogspot.com/_Vm973LUvZDM/SSDqDx9PctI/AAAAAAAABCc/NeRE2IvJxuI/s320/logo.jpg">>

click sini gak ye

Nak cari apa? taip jer

Kawan Seperjuangan

Monday, January 11, 2010

Wishlist Tag 2010

Rasanya setiap blog yang saya masuk mesti ada wishlist.Untuk apakah wishlist ni yer..Apakah dengan adanya wishlist ni maka prestasi serta motibasi utk mendapatkannya semakin berkobar-kobar.yelah ada yg buh kat sidebar, bukan aja ada senarai, siap dgn gambar..Buka blog mesti nampak, jadi selagi tak dapat apa yang di wish tu selagi tu usaha yer..bagus gak kan hihi.

Berikut disenaraikan wishlist saya sempena tahun baru.
1-DSLR...Ni kalo dapat reti guna ke tak ni
2-lappy...Stakat ni share dgn en hbby..itu blom masuk sikenit nyibuk sekaki
3-Motosikal...nak bawak anak2 jalan petang kekdahnya
4-Pintu pagar otomatik..senang nak kurung anak
5-Seorang baby boy..5 tahun akan datang hihi

Lima cukuplah yer, banyak2 kang jadi mek jenin plak...So korang apakah wishlist serta azam tahun baru..wishlist juga boleh ditukar kepada azam yer..berazamlah utk mendapatkan barang2 idaman di atas

Oleh kerana saya ni sorang yang ambil berat busy boday pasal kawan-kawan, apa kata saya tag beliau-beliau dibawah untuk mengetahui apakah permintaan,isihati serta keinginan beliau di tahun baru ini.

Zuera,ina,iza,sue,ijan

sila jawab dengan gojes, cepat dan dan padat.kekemutan adalah tidak dibenarkan sama sekali kihkihkih

6 comments:

Jasfyra said...

best2...
apakata ko wat menda ni sebagai tag tie..kompem ramai nk joint

touyakaruma said...

Haah ! Aku selalu gak wat wishlist .

Tie-Ibu wawanisolehah said...

owh betul gak ek
zura

umminabilah said...

wah kak...first time kena tag...xpe sya try jawab tag tu...thanks ya

ibu 2AZ said...

ooo kite pun kene ye..hehe
wokeh nnt kite jawab tp segan gak angan2 via target kite tuh hehe

Pisyek said...

hoho... rata2 sume nak ada dslr...

best ke dslr ni?

hurm...

//salam ziarah dari pisyek.com

Last Comment