Derma palestine

glitter-graphics.comhref="http://dermapalestin.blogspot.com"> style="border: 0px solid ; width: 100px; height: 130px;" alt="dermapalestin" src="http://1.bp.blogspot.com/_Vm973LUvZDM/SSDqDx9PctI/AAAAAAAABCc/NeRE2IvJxuI/s320/logo.jpg">>

click sini gak ye

Nak cari apa? taip jer

Kawan Seperjuangan

Monday, February 1, 2010

Aktiviti baru

Sekarang ni aku bz dengan bende alah ni, namanya felt craft. Enjoy tau buat bende ni. Walaupun agak rumit kena gunting, pastu nak kena jahit pulak tapi bila dah siap hasilnya memang memberangsangkan..bagi aku lah haha




Ni topik lain plak.kek gula hangus yg dah beberapa kali aku buat. Bahan dan cara membuatnya simple, tapi hasilnya sangat mabeles

6 comments:

Maia said...

rajinnye akak.. saya ni spesies malas sket benda2 cenggini.. hehe

Jasfyra said...

lawanya...2 thums up tok ko.rajin betul ko menjahit.tu pakai kain apa tie?

Emma said...

ko ni byk masa tul ye...aku kalu lepas keje...msk shift lain lak...kt umah bertambun keje nk buat....

h4ni3 said...

tie.. saya pun tengah giler buat felt craft ni :)

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

tie..tanteknya...

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

wah..rajin nyer...

Last Comment