Derma palestine

glitter-graphics.comhref="http://dermapalestin.blogspot.com"> style="border: 0px solid ; width: 100px; height: 130px;" alt="dermapalestin" src="http://1.bp.blogspot.com/_Vm973LUvZDM/SSDqDx9PctI/AAAAAAAABCc/NeRE2IvJxuI/s320/logo.jpg">>

click sini gak ye

Nak cari apa? taip jer

Kawan Seperjuangan

Sunday, February 7, 2010

Jawab tag Ato Z dari Pn Ijan



Nak wat kje rumah arini. Pn Ijan telah mengeTAG aku.Nama tag ni, A to Z..
Ha..Pn Ijan dah siap homework...very da easy..cakap besar btol hihi

A-Aku simple je orangnya
B-Boleh jadi serius, boleh jadi gila-gila
c-cacing aku geli haha pehal kuar cacing plak ni
D-Duniaku sepi tanpa chet hihi
E-Em..apa lagi nak tulis ni
F-Feri? Aku penah naik sekali masa gi Pangkor
G-Garang gak aku ni kadang-kadang(dengan anak la)
H-Harimau pon lari kalo tgk aku ngamok kot
I-Impian aku nak jadi Ibu, Isteri mithali
J-Jangan cuba berjanji dgn aku
K-Kalau mungkir ha,taulah aku mengamuk , masa tu x kenal laki, x kenal bantal pelok
L-lama dah aku tak gi piknik
M-Masa zaman berkasihan dulu slalulah dok tepi pantai
N-Nak wat camner Ganu ni kan negeri pesisir pantai
O-orang ganu pon comel dan baik-baik belaka wahaha
P-perasan la plak aku kan
Q- Q..apa ek Que Haidar boleh..walaupun aku x minat dia tapi dia je yg aku terpikir..
R-Rancangan kegemaran mestilah masak-memasak
S-Sabariah , tu nama aku..maknanya kesabaran
T-Tie plak nama panggilan aku
U-Untuk pengetahuan korang skrg kul 10.16pagi..aku blom bekpes
V-Verangan kot2 ada org htr bekpes tuk aku
W-Walaupun aku tau Hbby dok dlm site..HP off camner nak suh bli bekpes
X-X ni huruf aku paling x ske kalo main teka nama
Y-Yup, aku tgh ingat kat anak2 plak skrg ni, Ijan best la anak depan mata hihi
Z-Zuera, ko salah sorang yg wajib aku tag haha


Siap pon kje rumah aku..so aku nak tag empunya blog kt bawah :-
Ema
Jue
Sue
Watie
&
Zura

Siapkan kerja rumah ye Puan2, nanti kalo anak2 korang malas wat kje rumah, jangan salahkan aku, mesti menurun dari korang la tu (derhaka x buat kje rumah aku ni)....Ada unsur ugutan dan paksaan disitu mihaha...

8 comments:

Jasfyra said...

nanti aku buat ye
(terpaksa dalam rela..hahaha)

Emma said...

wah....gini rupanya kena tag...ye...nanti aku wat ler...xde dateline dok..he..he..

Maia said...

lama tak update kak.. hehe.. lama tk tgk gbr budak2 comei tuh..

Puan Iza said...

Rajinnya tie buat tag.

junainahmuda said...

lenguhnye buattttt
dah siap dah punnggggg
heheheheh

Emma said...

tag aku da siap dah tie...pening gak aku nk nyudahnyer

Emma said...
This comment has been removed by the author.
umminabilah said...

hehee..thanks kak sudi buat...best gak bca tag akak ni..hehhe...kelakar..

Last Comment