Derma palestine

glitter-graphics.comhref="http://dermapalestin.blogspot.com"> style="border: 0px solid ; width: 100px; height: 130px;" alt="dermapalestin" src="http://1.bp.blogspot.com/_Vm973LUvZDM/SSDqDx9PctI/AAAAAAAABCc/NeRE2IvJxuI/s320/logo.jpg">>

click sini gak ye

Nak cari apa? taip jer

Kawan Seperjuangan

Thursday, June 23, 2011

Jalapeno Cheese Powder


JCP ni aku beli dgn azurarahman. Rasanya ramai dah kenal zura ni sebab blog dia very da glamer hehe. Pasni takyah gi kfc kalo nak makan wedged yg ala2 kfc tu. Cuma aku tak sempat gi beli wedges so belasah fries jer...Anak2 teruja tengok sebab sebelum ni aku buh mayones tapi kali ni ada sos kaler oren

4 comments:

KSWSK said...

wa bkn penggemo cheese..

mamawana said...

Gemor cheese.... tapi kena control gak nanti badan terlobih gobu..

cheeze maz said...

jemput ke blog saya untuk mendapatkan serbuk CHEEZE MAZ. Amat sesuai untuk yang berDIET. Murah dari pasaran

cheeze maz said...

jemput ke blog akak untuk mendapatkan serbuk cheese yang murah dan sesuai untuk yg berdiet

Last Comment