Derma palestine

glitter-graphics.comhref="http://dermapalestin.blogspot.com"> style="border: 0px solid ; width: 100px; height: 130px;" alt="dermapalestin" src="http://1.bp.blogspot.com/_Vm973LUvZDM/SSDqDx9PctI/AAAAAAAABCc/NeRE2IvJxuI/s320/logo.jpg">>

click sini gak ye

Nak cari apa? taip jer

Kawan Seperjuangan

Sunday, November 22, 2009

2 patah tips nuffnang


Salam makcik2, kakak2 dan abang2 semua. Hari ni adek gumuk nak tulis sket pasal tips tuk geng click2 ni. rasanya dah ada blog yg bagi tips2 naikkan traffic & earning nuffnang ni tapi adek gumuk tetap nak tulis gak mana tau ada yg tercicir baca kan hehe. No 1..eh satu di bawah

1) Masa nak jalankan misi click tu tolonglah refresh..dua kali cukuplah takyah banyak2 kang rosak plak keyboard ahkak2 dan abang2 seme. Itu pengalaman mak adek la. Bukan susah pon press jer F5 tu (NOte: Biasanya kalo refresh sekali tu kuar iklan maka begitulah di blog seterusnya, tapi kalo 2 kali fresh x kuar, blog lain pun camtu gak, dia cam ada timing dia lak)

2) Jangan cecepat nak tutup iklan tuh kang misi click ahkak2 dan abang2 seme sia2 jer. ahkak2 dan abang2 seme click tapi tak membantu naikkan earning kengkawan. Lepas click tu komenlah sepatah dua dulu kat shout mix/box kengkawan tu pastu tgk iklan dah kuar baru tutup


Tu ajelah dua tips dari mak adek, yang lain2 boleh la baca kat blog lain...Apa yang penting kerjasama kan..kan..kan

3 comments:

farenova said...

ok no problem.. ;) cheers

Syida said...

cimb 1.

< Dieter Sue > said...

thank you tie.. baiklah sy akan cuba!!!

Last Comment