Derma palestine

glitter-graphics.comhref="http://dermapalestin.blogspot.com"> style="border: 0px solid ; width: 100px; height: 130px;" alt="dermapalestin" src="http://1.bp.blogspot.com/_Vm973LUvZDM/SSDqDx9PctI/AAAAAAAABCc/NeRE2IvJxuI/s320/logo.jpg">>

click sini gak ye

Nak cari apa? taip jer

Kawan Seperjuangan

Monday, November 16, 2009

Kursus menjahit langsir, tudung, sulam riben, manik/ labuci di Pantai Timur

Kepada sesiapa yang berminat untuk menghadiri kursus menjahit langsir, tudung, sulam riben/benang, manik&labuci bolehlah dapatkan maklumat lanjut di blog http://kelaslangsir.blogspot.com/. Kursus ini akak diadakan di Pantai Timur.Tarikh akan biwarwarkan kemudian.
bagi bloggers negeri lain yang berminat untuk mengikuti kursus ini juga di alu-alukan. Boleh dapatkan maklumat lanjut di sini http://kelaslangsir.blogspot.com




3 comments:

Jasfyra said...

ko joint ke tie?

kak Scha said...

Terima kasih visit blog kakak. Tapi buat masa ni kakak tak active. Jarang update and klik. Sebab atas urusan kerja, bile kerja dah settle nanti kakak active semula ye. Selamat Malam :)

iniCIK yASmin said...

kak..klik2 ur storm..xley nk submit kt chatbox lah
slmt kenal2

Last Comment