Derma palestine

glitter-graphics.comhref="http://dermapalestin.blogspot.com"> style="border: 0px solid ; width: 100px; height: 130px;" alt="dermapalestin" src="http://1.bp.blogspot.com/_Vm973LUvZDM/SSDqDx9PctI/AAAAAAAABCc/NeRE2IvJxuI/s320/logo.jpg">>

click sini gak ye

Nak cari apa? taip jer

Kawan Seperjuangan

Sunday, November 22, 2009

Joint contest... Baby with transport contest...stickey-mode

1st time joint contest, suka suki cuba nasib hehe. Sesape yang nak joint boleh tgk kat blog ni http://ijanmemory.blogspot.com




Nama : Annisa Syahirah Binti Wahab Umur : 2 tahun 7 bulan (pic ni masa umur setahun lebih)
Push car ni hadiah dari http://quefamily.com sempena besday Anis yang pertama. Sayang sangat dia dengan beskal kaler-kaler dia ni, berebut-rebut naik dengan kakak dia hehe. Yang kelakarnya dia suka naik terbalik, jenuh mengajar tetap juga nak duk cam dalam pic tu, belasah jelah Anis yer hehe.


Sesape yang nak joint contest ni kat bawah ni syarat2nya yer.


1. mestilah jd follower aku and masukkan dlm bloglist korang.... **Dah settle


2.copy banner kt atas kt sidebar anda and ltk kan link contest ni...no link no qualified... ** Settle

3. Buat satu entri & upload kan pic ank korang dgn aksi bersama transport diorang, letakkan nama , umur dan ceritakan sedikit pasal pic tu....transport tu xkira lah bentuk ape...tapi yg diorang main lah...walker x termasuk k... **Done

4. umur anak korang mestilah 0-3 tahun...kalau pic tu diambil smasa umur ank anda x melebihi 3 tahun boleh lah diterima... **settle


5.hanya 1 pic saja yg dibenarkan utk diupload kalau korang nk ltk banyak pun xpe tp aku lah yg rambang mata nk pilih...tajuk kat atas je dterima ** settle gak


6. hanya seorang ank jek yg dbenarkan msuk contest ni...kalau yg ramai ank dia ade pic dgn transport, korang pilih lah yg tercomel skali nk ltk kt n3 tu...hehe buleh? ** settle


7. contest ini bermula pada hari ini 15 Nov 09 dan akan berakhir tepat pada pukul 12 tghari 15 Dis 09. selepas dr tarikh tu x akan dilayan k...


8. terbuka kepada boy n girl k... **settle


9. sesudah wat n3 contest ni silalah tgal jejak kat bawah bersama link korang k...

3 comments:

umminabilah said...

salam...dh check n3...ok all done..gud luck ekk..

Tie-Ibu wawanisolehah said...

ma kasih umminabilah,

UMILIYA said...

salam,nak joint gakkkkkkkkk

Last Comment