Derma palestine

glitter-graphics.comhref="http://dermapalestin.blogspot.com"> style="border: 0px solid ; width: 100px; height: 130px;" alt="dermapalestin" src="http://1.bp.blogspot.com/_Vm973LUvZDM/SSDqDx9PctI/AAAAAAAABCc/NeRE2IvJxuI/s320/logo.jpg">>

click sini gak ye

Nak cari apa? taip jer

Kawan Seperjuangan

Monday, November 23, 2009

"Seindah Butterfly" Giveaway Kategori B


Nama : Awatif Syukriah Binti Wahab .........Umur : 4 tahun 6 bulan
Nak tulis apalah pasal anak aku ni, biasalah macam budak-budak lain gak, sangat sensitif tapi penyayang, mulut banyak sampai aku tak terlayan haha...Tu jelah nak citer kot lebih-lebih kang korang kata aku 'jek' anak sendiri plak mihaha


Jont contest for 2nd round. Contest dianjurkan oleh http://seindahbutterfly.blogspot.com

Kat bawah ni syarat2 penyertaannya.Jom kita joint !!!


..SYARAT2 SAH PENYERTAAN...

* Jadik FOLLOWER blog ni dan blog sponsor -** Done

* Masukkan kami lam BLOGLIST kowang - **Done

* Letak BANNER yg Puan Mai dah tulun buat diatas kat entry dan sidebar blog kowang dan link ke entry ni - **Done

* Buat entry lam blog kowang dgn hanya menggunakan tajuk "Seindah Butterfly" Giveaway Kategori B - **Done

* Upload hanya SEKETUL gambar comey dan cute miut anak kowang xkirelah dlm keadaan ape skali pun tapi 12sx xmau yer jelir Pastu cerite la sket2 pasal ank kowang alang2 tu kan... - **Done

* Jangan luper letak name & umur so comey yer - **Done

* Anak kowang perlulah berusia diantara 1 HARI - 12 TAHUN (biase org buat 1hari - 4 tahun kan.. tp sy sian kt bebudak cute miut yg dh beso tu..... xpe, masukkan yeh )** Lulus

* Kalau ade 10 org anak, bermakne 10 gambar boley di upload tp setiap gambar mesti ade gambar peserta saje.. mok atau pok nye walaupun cute miut xdibenarkan inteprem, ok!! takbole -**Lulus

* Makesure si cute miut tu anak kowang dan anak kucing xkan dilayan -**Lulus

* PERINGATAN!! TLG JGN PHOTOSHOPkan GAMBAR ANAK KOWANG, OK takbole - **Done

* Kowang jugak merelakan gambar si comey kowang diabadikan dlm blog ini nnt _ **Beres

* Kowang jugak dipersilakan untuk menerjah blog sponsor dan di entry anda nnt bgtau 3 design baju / ape2 je yg ader lam blog sponsor yg kowang minat. Mane tau powan cuda terharu lalu diberinye ketiga2 itu kepada pemenang ihikhik - **Boleh aje

* Tinggalkan link entry kowang lam comment box entry ni.

* Sy akan tinggalkan jejak di entry anda, I'Allah..

* Tarikh luput : 06 / 12 / 2009

Hadiah disponsor oleh :
CUDA
http://tokeybaju.blogspot.com

1 comment:

:: butterfly :: said...

salam...
time kasih memeriahkan my giveaway
gudlak yer ;)

Last Comment