Derma palestine

glitter-graphics.comhref="http://dermapalestin.blogspot.com"> style="border: 0px solid ; width: 100px; height: 130px;" alt="dermapalestin" src="http://1.bp.blogspot.com/_Vm973LUvZDM/SSDqDx9PctI/AAAAAAAABCc/NeRE2IvJxuI/s320/logo.jpg">>

click sini gak ye

Nak cari apa? taip jer

Kawan Seperjuangan

Monday, December 13, 2010

Get well soon Honey...

Dr Hani tolong saya....kot- Dr tau apa penyakit anak saya ni


Hari ni saya kje hap day, Anis kena admitt ler. Xceli dia dah beberapa hari demam, bukan dia aje, kami sekuarga terkena demam kecuali Hby. Saya, Wawa, dan Solehah dah ok tapi Anis masih tak kebah-kebah gak, so semalam bawak dia gi clinik Pak Ya. Anis ni dia ada kelainan sket, tiap kali demam badan dia akan naik merah macam lebam Lovebite .Bukan bintat-bintat cam gigit nyamuk tu, kalau yg tu org kata denggi kan.Nauzubillah. 

Memang saya perasan tiap kali demam bende tu akan timbul saya syak dia alahan ubat or alaham antibiotik. Semalam masa check-up saya tanya dr pasal merah2 kat badan dia ni. Dr. kata kalo rujuk hospital confirm masud wad tapi sebab masa tu dah kul 9lebih, dia srh saya bagi ubat demam dgn antibiotik tu dulu kalau takde perubahan Dr srh saya dtg klinik balik esok .Dia akan buat surat srh saya rujuk ke hospital.

Kawan-kawan doakan Anis cepat sembuh ye.


*** Tq, sila datang lagi ***

5 comments:

atty's said...

siannya anis..semoga cepat sihat ye.amin

Jasfyra said...

tie, napa ngan anis?harap2 xde la penyakit serius..get well soon anis..

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

semoga selamat semuanya..insya-Allah kalau p spetal cepat ..penyakit pun x lama hinggap... aku doakan dari jauh ye tie :)

izz said...

ala sian... sabar ye tie.. get well soon anis...

h4ni3 said...

merah2 mcm lebam?
cuba tie bawak anis gi check darah
susah saya nak bagi diagnosis yg tepat.. tp dalam kepala saya dok terpikir idiopathic thrombocytopenic purpura.. keabnormalan pada platelet dlm darah yang menyebabkan darah tak membeku cara yg sepatutnya
kalau tie dpt upload gambar anis n merah2 lebam tu, lagi bagus

(tie, saya dah add tie kat fb.. tp x approve lagi)

Last Comment