Derma palestine

glitter-graphics.comhref="http://dermapalestin.blogspot.com"> style="border: 0px solid ; width: 100px; height: 130px;" alt="dermapalestin" src="http://1.bp.blogspot.com/_Vm973LUvZDM/SSDqDx9PctI/AAAAAAAABCc/NeRE2IvJxuI/s320/logo.jpg">>

click sini gak ye

Nak cari apa? taip jer

Kawan Seperjuangan

Thursday, August 26, 2010

Gambar anak-anak & Buku masakan K Hanieliza

Lama tak tepek gambar anak-anak kat sini. Cepat sungguh masa berlalu, tak sedar anak-anak dah besar semua.


Solehah yang agak bambam tapi still xleh jalan. Dah 14bulan tu.Tiga orang puteri saya.

Wawa
Sejak dia tau skrg bulan puasa, dan kena bangun makan malam-malam, asal terjaga je dia tanya saya "Ibu sahur dok lagi". Konon macam remind saya lah.How sweet anak Ibu sorang ni. Ada sekali tu dia terjaga dah pagi, suasana kat luar dah terang benderang cepat2 dia bingkas bangun tanya saya "Ibu, Ibu sahur dok lagi, ceroh doh ni". Risau je dia takut saya x sempat sahur hehe...

Anis
Anak ibu sorang ni bilalah nak besar. Dah macam2 multivitamin Ibu bagi, susu dia pon dah berapa kali tukar, terbaru ibu bagi sustagen plak, dengarnya ada pemakanan lengkap. cepatlah besar anak Ibu, Solehah nak pintas kakak Anis dah tu.

Solehah
Ini budak kan, dah masuk 14bulan jalan pon belum lagi. Panakut ya rabbi tapi kalo bab panjat memanjat laju plak dia. Sekarang dah pandai panjat grill, sabar je lah.

Ni plak buku masakan dari Chef Hanieliza, beli dengan Tuan dia boleh la murah sket.saya beli kesemua 15set buku , bakal jadi koleksi kesayangan saya ni.Sape nak oder boleh call K. Liza.Siap ditandatangan lagi tu.

4 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

cepat je masa berlalukan.. hehehe tomeinya solehah..... eh maryam dl pun sethn lbh baru berjalan tau...

Tie-Ibu wawanisolehah said...

Re_ penakut budak solehah ni sue..geram je aku terpaksa dokong dia dah ler berat haha...

h4ni3 said...

wah.. buku tu siap ada otograf, ada no tepon lagi
agak2 tak faham, senanglah nak call
hehe

KSWSK said...

mmg halus anis ye kak...zat dia semua dia kasi pd kak wawa n adik solehah dia kot...

Last Comment