Derma palestine

glitter-graphics.comhref="http://dermapalestin.blogspot.com"> style="border: 0px solid ; width: 100px; height: 130px;" alt="dermapalestin" src="http://1.bp.blogspot.com/_Vm973LUvZDM/SSDqDx9PctI/AAAAAAAABCc/NeRE2IvJxuI/s320/logo.jpg">>

click sini gak ye

Nak cari apa? taip jer

Kawan Seperjuangan

Thursday, April 15, 2010

Introduce my craft blog


Brooch tema hidupan laut ni harga RM 1.50sebijik..beli banyak leh diakaun lagi .Comey sangat tuk bebudak..leh buh kat beg sekolah....wawa susun berderet kat beg sekolah dia hehe

Ni sama Rm 1.50 sebijik


Salam kawan-kawan, ni tuan belog nak wat promo sket. Sudilah kiranya melawati blog kraft saya http://3ascraft.blogspot.com/, kalau xnak oder takpe click ads pon tuan belog dah cukup berbesar hati.

Sign ni nak tepek kat bilik nak dara...




Kek yang dah siap, stobery lewat sampai maklumlah oder dari cameron hihi




Ni lagi contoh felt craft. nak tgk banyak lagi click sini http://3ascraft.blogspot.com/

2 comments:

ibu 2AZ said...

cantik2 seme..

Tie-Ibu wawanisolehah said...

Iza..dah stat wat blom...kalu dah stat wat bende ni..enjoy tau..nak2 kalo hasilnya dah siap..vangga sgt hehe

Last Comment