Derma palestine

glitter-graphics.comhref="http://dermapalestin.blogspot.com"> style="border: 0px solid ; width: 100px; height: 130px;" alt="dermapalestin" src="http://1.bp.blogspot.com/_Vm973LUvZDM/SSDqDx9PctI/AAAAAAAABCc/NeRE2IvJxuI/s320/logo.jpg">>

click sini gak ye

Nak cari apa? taip jer

Kawan Seperjuangan

Thursday, April 8, 2010

Happy Birthday Hubby plak

2 April haritu genaplah usi hubby kesayanganku 43tahun. Selamat Ulangtahun ke-43 Hubby, Ibu doakan Hubby sentiasa berada dalam lindungan Nya, beroleh kesejahteraan di dunia dan akhirat.Amin...
Untuk Hby tersayang..air tangan sendiri nih
Blom siap sepenuhnya..ada nak touch-up sket lagi..tapi tak sabar2 nak upload .kalau ada yang berminat dengan felt craft ni boleh tengok hasil kerastanganku disini http://3ascraft.blogspot.com


Tak tau nak kasi hadiah apa sebenarnya, susah btol nak pilih hadiah utk org lelaki kan..Last2 mendapat ilham dari Pn Sue, actually dia srh buat tuk besday hby dia ujung bln April ni, last2 aku cilok idea dia dulu tapi yg Sue request tu lain petern dia hehe

4 comments:

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

tieeeeeeeee....jeles ah...tantek nyeh... eee x sabo nak tgk kek utk en abu plak.... hehehe ko mmg bbakat

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...
This comment has been removed by the author.
Puan Iza said...

cantik!!!!!

Jelesss gak...iza x reti nak wat camni....Harap jer bahan2 ada...hahahahha...

cikkiah said...

comeynye kek.. nak! hehe :)

Last Comment