Derma palestine

glitter-graphics.comhref="http://dermapalestin.blogspot.com"> style="border: 0px solid ; width: 100px; height: 130px;" alt="dermapalestin" src="http://1.bp.blogspot.com/_Vm973LUvZDM/SSDqDx9PctI/AAAAAAAABCc/NeRE2IvJxuI/s320/logo.jpg">>

click sini gak ye

Nak cari apa? taip jer

Kawan Seperjuangan

Wednesday, September 21, 2011

Apdet campur-campur

Malas betul nak update blog semenjak dua menjak ni. Gambar raya pon tepek kat fb jer.


Semalam adalah aku puasa. Puasa ganti hari terakhir. Dugaan sungguh sebab dari tengahari aku dok teringat kat makanan. Nak makan apa berbuka nanti, berat, ringan, appetizer, pemanis mulut.Bukan sama ke apperizer dgn pemanis mulut? belasah jer. Last2 buka gugel konon nak cari idea(bukan ide nak msk, idea nak bli). Tengok tepung bungkus nampak sedap, bubur kacang pun sedap, lepat liat sedap(padahal x pernah mkn), qasidah pon nampak sedap (padahal tak ske qasidah). kemaruk lebih dari budak-budak hehe. Tapi ni jelah yang mampu aku buat balik kerja semalam.(Mak aku yang buat sebenarnya keh keh). Masa tengah menaip ni pon aku tgh makan bubur kacang ni..nyum..nyum

Ni kek marbel aku buat semalam untuk jamuan raya Taska WawAnis. Kek ni agak kering pasal tak cukup butter. Hujan ribut semalam malas plak aku nak ke kedai. Biasanya kalau buat kek marble aku suka guna sirap tamin sebab bila dah masak kek wangi semerbak tapi semalam sirap pon abis jadilah kek aku ni kek hijau biru aje.
Posing tepi tiang

Kirim salam pada uniform ijau PASTI, hari ni kanak-kanak vitage pakai baju raye...

3 comments:

Yunus Badawi said...

Samalah kita. semakin malas nak update blog. Banyak kat fb aje.

HappyIrfa said...

kek tu cik hubby sy panggil kek kampung..sedap di makan panas2 sambil minum kopi..tambah pulak hari hujan..mmg gandingan yg mantap

Miss Nurul Atikah said...

sedapnye bubur kacang tuuu... teringin jugak nak makan..

Last Comment