Derma palestine

glitter-graphics.comhref="http://dermapalestin.blogspot.com"> style="border: 0px solid ; width: 100px; height: 130px;" alt="dermapalestin" src="http://1.bp.blogspot.com/_Vm973LUvZDM/SSDqDx9PctI/AAAAAAAABCc/NeRE2IvJxuI/s320/logo.jpg">>

click sini gak ye

Nak cari apa? taip jer

Kawan Seperjuangan

Sunday, February 27, 2011

Kakpah's Give Away

Jom pakat masuk KAKPAH'S GIVE AWAY. Sesape nak kenal Kak Pah click SINI. Nak tau lebih lanjut pasal GiveAway ni click SINI PLAK. Hadiahnya sangatlah lumayan.Tac caye tengok kat bawah ni



Syaratnya mudah:
1.  Buat satu entry mengenai GA ini.
2.  Copy gambar di atas dan letak di sidebar anda selama GA ini berlangsung.
3.  Tag tiga orang kawan anda.
4.  Tinggalkan link anda di dalam kotak komen untuk kakpah datang melawat.
5.  Terbuka kepada sesiapa sahaja yang datang menjenguk di sini.

Tarikh tutup GA adalah pada 12 Mac 2011

Hadiah berupa:

Pemenang pertama:

 Kain bewarna perpel yang boleh dijadikan maxi atau baju kurung moden.

 Pemenang kedua:

 Beg yang boleh dibawa ke surau@masjid buat mengisi telekung. Boleh juga dibuat untuk kegunaan lain.


 Pemenang ketiga:


Apron yang boleh digunakan semasa anda bersilat-silat di dapur.


 Pemenang keempat:

Juga sehelai apron yang boleh digunakan semasa anda bersilat-silat di dapur.(ooops.. malas nak iron)


Pemenang kelima:
 Bekas tisu


Pemenang keenam:
Juga bekas tisu.

Good Luck. 
Itu saja senang kan. Untuk GiveAway ni saya telah tag tiga orang di bawah untuk menyertainya.






glitter-graphics.com

4 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

akak tenkiu sebab sudi tag eida....suka sangat kain pepel tue..fuh..fuh...nak join la...

cempakakuning said...

As salam.
Cempaka nak ajak join ga ni pulak.
Letak cempaka kuning sebagai referral ye.tq

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/02/jemari-asmara-2nd-giveaway.html

kakpah said...

salam.
kakpah datang jenguk. Good luck.

Jasfyra said...

wah...tag ye..
kalo senang2 nanti aku buat.beb, fb aku kena block..hahaha.ko wat la akaun gmail..leh chat situ...sbb yahoo mail pun xleh sini..plzzz tie...

ni gmail aku: jasfyra@gmail.com

Last Comment